Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şubesi’nin yeni başkanı İsa Kayadan oldu.  Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinin en talihsiz sürecini yaşadığını kaydeden Kayadan, ülkenin içeride ve dışarıda ateşten bir çemberin içerisine hapsedilmek istendiğini belirterek “Yolumuz Atatürk’ün ışıklı yoludur. Tüm Atatürkçü yol arkadaşlarımızı ADD Adana Şube çatısı altında örgütlenmeye çağırıyoruz” dedi.

 GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

ADD Adana Şubesi’nin geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulunda belirlenen yeni yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımını yaptı. Şube Başkanlığı’na İsa Kayadan getirilirken, başkan yardımcılığını Nazan Balcı, şube yazmanlığını Orhan Aytar, şube saymanlığını da Abdurrahman Gündeşlioğlu üstlendi. Yönetim Kurulunun diğer üyeleri ise İlknur Öğülener, Akif Kemal Akay ve Gül Çevikoğlu oldu.

Denetleme Kurulu Cengiz Ünal, Ayşe Palo, Makbule Timur’dan; Disiplin Kurulu ise Cetin Batmaz, Gülay Küçükdere ve Kenan Ersoy’dan oluştu.

“TÜRKİYE EN TALİHSİZ SÜRECİNİ YAŞIYOR”

ADD Adana Şube Başkanı İsa Kayadan, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinin en talihsiz sürecini yaşadığını vurguladı. Terörün hortladığını, asker ve polislerin hain tuzaklarla şehit edildiğini anımsatan Kayadan, insan hakları, bağımsız yargı ve basın özgürlüğü gibi kavramların da içlerinin boşaltılarak yok edildiğini ifade etti.

“YOLUMUZ ATATÜRK’ÜN IŞIKLI YOLUDUR”

Ülkenin içeride ve dışarıda ateşten bir çemberin içerisine hapsedilmek istendiğini belirten Kayadan, “Bu farkındalıkla Laik demokratik Cumhuriyetimize olan inancımızla aldığımız sorumluluğun bilincini, taşımaktayız. Tüm Atatürkçü yol arkadaşlarımızı Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şube çatısı altında örgütlenmeye çağırıyoruz.  Yolumuz Atatürk’ün ışıklı yoludur. İnsancıl ve barışçı bir ülkünün özlemiyle saygılar sunarız. Bu vesileyle halkımızın gelecek bayramını kutlarız” diye konuştu.