Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığı 35 yılın 30 yılını Yol Müdürü olarak ifa eden 63 yaşındaki Hasan Gürhani, yakalandığı kanser hastalığının pençesinden kurtarılamayarak 21 Ağustos 2010 günü vefat etmiş, bir gün sonra Asri Mezarlık’ta toprağa verilmişti.
    MECLİS ÜYELERİ OY BİRLİĞİYLE KARAR VERDİ...
   Kişiliği, görev anlayışı ve çalışkanlığı ile gönüllerde taht kuran Hasan Gürhani’nin adının, doğum yeri olan Yüreğir’in Kışla Mahallesi’ndeki 4334 nolu sokağa verilmesi, Başkan Vekili Zihni Aldırmaz tarafından teklif edilmiş, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri de oy birliğiyle karar vermişti.
   TABELA DOĞDUĞU CADDEYE DİKİLDİ...
   Büyükşehir Belediye Meclis üyeleriğinin verdiği karar doğrultusunda hazırlanan “Hasan Gürhani Cadddesi” levhası, Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve Gürhani’nin aile fertlerinin de bulunduğu sade bir törenle Yüreğir İlçesi Kışla Mahallesi’ndeki 4334 nolu sokağa dikildi.
   Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Hasan Gürhani’nin, fazla mesaisinin dışında da tüm zamanını Adana’ya hizmet için adayan “görev adamı” olduğunu hatırlararak, “Çok büyük bir değerdi. Vandiyalar değişir, Hasan Gürhani yeni bulvarlar açmak için görev başında kalırdı. Rahmetlinin adının doğduğu caddeye verilmesi konusunda oy birliğiyle karar alan belediye meclis üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
   Gürhani’nin aile fertleri de duyarlı davranışlarından dolayı Başkan Vekili Aldırmaz ve belediye meclis üyelerine teşekkür ettiler.