Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Serin,  Komisyon Başkanı Prof. Dr. Hatice Korkmaz ve çok sayıda öğretim üyesinin katıldığı “2012 Yılı Bilimsel Aktiviteleri Değerlendirme” ödül töreni, Makbule Halil Avcı Konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

Prof. Dr. Tükel: “Huzurlu Çalışma Ortamı Başarıyı Arttırır.”

Törenin açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Seyhan Tükel, mensubu olduğu Fen – Edebiyat Fakültesi ile her zaman gurur duyduğunu dile getirerek, “Fen Edebiyat Fakültesi Üniversitemizin en çalışkan ve en üretken fakültelerinden biri.  Yapılan tüm çalışmalarda sağlanan birlik ve beraberlik, bizlere “BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR” sözünü hatırlatıyor. Bu ellerin çoğalmasını ve seslerin çok daha güçlü olmasını diliyorum. Bu bakımdan birlikte gönüldaş olmamızı, çalıştığımız ortamda huzurlu olmayı çok önemsiyorum” diye konuştu.

 

Prof. Dr. Serin: “Bilgi Üretmede İleri Seviyedeyiz”

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Serin ise konuşmasına, ödül alan öğretim üyelerine yaptıkları tüm çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başladı. Prof. Dr. Serin, Fen – Edebiyat Fakültesi adına yapılan projelerin ve akademik makalelerin mutlu edecek ölçülere ulaştığına dikkat çekerek, “Bilgi üniversitelerde üretilir ve biz akademisyenlerin görevi de bu bilgi üretmek. Bu gerçeği göz önünü aldığımızda, Üniversitemiz ve Fakültemizin bilgi üretimi yönünden çok ileride olduğunu vurgulamak isterim” dedi. Prof. Dr. Serin, Üniversite – sanayi işbirliğinin önemine işaret etti.

 

Ödüller, ‘Altın, Gümüş ve Bronz’ Kategorisinde Verildi.

Konuşmaların ardından 2012 Yılı Bilimsel Aktiviteleri Değerlendirme Ödül Töreni’ne geçildi. Altın, Gümüş ve Bronz kategorilerinde başarı elde eden Akademisyenlere ödülleri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Serin, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Canlı, Prof. Dr. Dilek Batislam, Komisyon Başkanı Prof. Dr. Hatice Korkmaz Güvenmez ve Fen Edebiyat Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Abdullah Sakallıoğlu tarafından takdim edildi.