GENEL MÜDÜR OPRUKÇU MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

2560 sayılı kanunun 5. maddesi gereğince 08.05.2017 Pazartesi günü Adana Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda başlayan ve 12.05.2017 tarihinde sonuçlanan ASKİ Genel Kurulu’nun bitiminden sonra ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, Genel Kurula katılan tüm meclis üyelerine teşekkür etti.
Genel Müdür Oprukçu, “Genel Kurulumuzdan geçen tüm maddelerin Adanamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

OPRUKÇU, CUMARTESİ GÜNÜ AKÇATEKİR ÇEŞMELERİNDEN SU AKTIĞINI MÜJDELEDİ

6360 Sayılı Yeni Büyükşehir Yasası’nın yürürlüğe girmesinin akabinde hizmet alanlarına dahil olan yerlerin problemlerini seri şekilde çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını söyleyen Oprukçu, ‘’Yakında Adana’da yayla ve deniz sezonu tamamen başlamış olacak. Biz de ekiplerimizle birlikte vatandaşlarımızın bir mağduriyet yaşamaması adına deniz ve yayla turizminin yaygın olduğu yerleşim birimlerinin sorunlarını çözmek için kolları sıvadık. Zaten geçen sene de söz konusu bölgelere kapsamlı çalışmalar yapılmış ve birçok yerin problemlerine son verilmişti. Bu sene Ramazan ayının da erken başlayacak olması sebebiyle Akçatekir Yaylası’na suyu erkenden vermek istedik. Buradan da tüm vatandaşlarıma müjdeliyorum, 13 Mayıs Cumartesi öğlen saatlerinden itibaren Akçatekir’deki çeşmelerden sağlıklı sular akmaya başladı.‘’ şeklinde konuştu.
Ayrıca Genel Müdür Oprukçu, vatandaşlara da bir uyarıda bulunarak yaşanabilecek aksaklıklara anında müdahale edilmesi amacıyla vatandaşların hafta sonu yayladaki evlerine giderek gerekli kontrolleri yapmalarını önerdi.