Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Yüreğir İlçesine bağlı Kiremithane Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Aktaş, daha sonra Mahallede bulunan Polis Uygulama noktasında görev yapan polisleri yerinde denetledi.



Bir süre mahallede cadde üzerinde gezen Aktaş esnaflarla tek tek tokalaşarak hayırlı işler dileğinde bulundu. Yol üzerinde bir kahvehaneye giren Aktaş burada bulunan vatandaşların Mübarek Ramazan Ayını kutladı. Vatandaşların ve esnafların sorunları ile isteklerini dinleyen Aktaş, Polislerimizin vatandaşların can ve mal emniyeti ile güvenliği için var olduğunu belirterek, Adana ilinin huzur ve güvenliği için çalışmaların sürdüğünü söyleyerek gençlere uyuşturucu ve terörden uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu. Vatandaşların da kendilerine destek olmalarını isteyen Aktaş, mücadelelerinin devam edeceğini dile getirdi. Vatandaşlar ise kendilerine gösterilen bu yakın ilgiden dolayı Emniyet Müdürü Aktaş'a teşekkür etti.



Emniyet Müdürü Aktaş, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Polis Noktasına geçerek burayı denetledi. Polis Uygulama bölgesinde görev yapan polislerden asayiş ve trafik denetimleri hakkında bilgi alan Aktaş, fedakar bir şekilde çalışan polislere daha dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulundu.