Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Doğankent taziye evinde Yüreğir İlçesine bağlı 37 Mahalle Muhtarıyla bir araya gelerek güvenlik toplantısı yaptı. Yapılan toplantıda bölge halkının güvenlik sorularının çözümüne yönelik genel değerlendirmelerde bulunuldu. Emniyet Müdürlüğümüzce Doğankent mahallesinde resmi ekipler, motosikletli yunus ekipleri ve çarsı ve mahalle bekçileri ile alınacak güvenlik tedbirleri hakkında muhtarlarla görüşüldü.


Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada  “Mahallelerinizle ilgili yapacağımız her türlü istişare Adananın güvenliği ve asayişi konusunda bizlerin daha aktif çalışmasını sağlayacaktır. Bu noktada sizlerin rolü çok önemlidir, biz ne kadar sokakta mücadele veriyor olsak da daha iyi bir başarı elde edebilmemiz için bilgi akışının süreklilik göstermesi gerekmektedir. Bizim sizlerden alabileceğimiz en büyük destek mahallelerinizde meydana gelen asayiş ve güvenlik ile ilgili her türlü olayı anında bizlere haberdar etmenizdir" dedi.
Yapılan toplantı ve görüş alışverişinin ardından mahalle muhtarları İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’a toplantından memnun olduklarını belirterek teşekkürlerini ilettiler.