Doğal güzellikleri ve tarihi değerleriyle Adana’nın şirin ilçesi Aladağ’ın tanıtımını amaçlayan ve dayanışma ruhunun pekişmesi için çalışmalar yürüten Aladağ Gönüllüleri Yörük Türkmen Derneği, 2’nci kuruluş yıldönümünü görkemli bir geceyle kutladı. 
Dernek Başkanı Murat Aktaş ve ekibinin özverili gayretleriyle Şahin Balo Salonu’nda organize edilen geceye CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Demir, Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan ile çok sayıda davetli katıldı.
Derneğin Genel Sekreteri Osman Dede, gecenin açılışında yaptığı konuşmada doğasıyla, havasıyla, sularıyla ve tarihi harabeleriyle turizm yönünden Adana’nın en güzel ve en zengin bölgelerinden biri olan Aladağ’ın tanıtımını sağlayacak, Aladağlılar arasında hemşehrilik ve dayanışma ruhunu pekiştirecek çalışmalar yaptıklarını söyledi. 
Aladağ Gönüllüleri Yörük Türkmen Derneği Başkanı Murat Aktaş ise Aladağ’ın kalkınması, yöre insanının refah düzeyinin artması için hükümet yetkilileri ve belediyelerden destek istedi. Başkan Aktaş yörenin organik tarım açısından elverişli olduğunu, hurma, şeftali, kivi ve erik üretiminde de teşvik beklediklerini ifade etti. Aktaş, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılık ile tavuk ve yumurta üretimi konusunda da Aladağ’ın desteklenmesinin yerinde olacağını vurguladı. 
Aladağlıların yanında olan protokol üyeleri de konuşmalarında Torosların eteklerinde hayatın zorluklarına göğüs gerenYörük Türkmenlerin refah düzeyini yükseltecek projelerin takipçisi olacaklarını bildirdi.
Gecede Aladağ’ın güzelliklerini yansıtan sinevizyon gösterisi ilgiyle izlendi.