Şakirpaşa Havaalanı’nda toplanan mahalle muhtarları, İstanbul’dan dönen Zihni Aldırmaz’ı alkışlarla karşıladılar, eşi Serpil Aldırmaz’a çiçek vererek, Anneler Günü’nü kutladılar.
Serpil Aldırmaz’a çiçeği Sucuzade Mahallesi’nin kadın muhtarı Seniha Ciğer verdi. Zihni Aldırmaz da Muhtar Seniha Ciğer’in Anneler Günü’nü kutladı.
Muhtarlar Birliği Başkanı Soner Şimşir ve alanda toplanan 60’tan fazla muhtar, Zihni Aldırmaz’ın mahalle muhtarlarına sıcak yaklaşımından ve Adana’ya verdiği hizmetten dolayı böyle bir karşılama yapmayı düşündüklerini belirttiler.


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, kendisini karşılamaya gelen muhtarlara tek tek teşekkür etti. Aldırmaz, “Sizin bu karşılamanız bizim için sürpriz oldu. Sizleri gördüğüme çok memnun oldum. Ancak buraya kadar yorulduğunuz için de üzülüyorum” dedi.
YAŞLI KADINA TEKERLEKLİ SANDALYE
Öte yandan Zihni Aldırmaz, havaalanından ayrılırken Aynur Akyol adlı yaşlı bir kadına yaklaşarak Anneler Günü’nü kutladı.
Engelli olan yaşlı kadan Zihni Aldırmaz’dan tekerlekli sandalye talep etti. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yaşlı kadının isim ve adresinin alınmasını isteyerek, “En kısa sürede tekerlekli sandalye evinize gelecek” şeklinde konuştu.