MHP Adana Milletvekili Kürşat Atılgan, Vekil seçilmesi nedeniyle Aldırmaz’ı kutlayarak, “Belediyecilik ve şehircilikte çok büyük deneyimleriniz var. Bu deneyimlerinizin halkımıza hizmet olarak yansıyacağına inancım tamdır. Başkan Vekili seçilmenizden dolayı sizi kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
   Büyük Birlik Partisi Adana İl Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Vekili Aldırmaz’a görevinde başarılar dilerken, Adana Vali Yardımcıları Reşat Özdemir ve Adem Yılmaz ile İl Sağlık Müdürü Aytekin Kemik, vekil seçilmesinden dolayı kutladılar.
   Adana Ticaret Odası Başkanı Şaban Baş ve yönetim kurulu üyeleri de, Zihni Aldımaz’ı makamında ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.
   Ziyaretler nedeniyle konuklara teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, kenti yönetirken “ben” değil, “biz” ilkesini uygulayacaklarını ifade ederek, “Bizlere proje üretecek tüm meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının önerilerine açığız.  Sizlerin de fikir ve önerilerinizi bekliyoruz” dedi.