Ceyhan Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Hayallerim Hayal Olmasın’ paneli öncesi madde bağımlılığı temalı resim sergisi gezildi, Pandomim gösterisi yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve Kaymakam Mustafa Ünlüsoy birer konuşma yaptılar.

Panelistler Adana Başsavcı Vekili Cumali Tülü, doç. Dr. Nebile Dağlıoğlu, Doç. Dr. Ayşegül Yolga Tahiroğlu, Yrd. Doç Oğuzhan Kırdök ve Yrd. Doç. Özge Metin ise madde bağımlılığı ve zararları hakkında bilgiler verdi.

Panelin ardından protokol kortej eşliğinde İ.M.K.B. Lisesi’ne kadar birlikte yürüdü. Öğrenciler, tarafından protokole ve misafirlere çorba ikramı yapıldı. Daha sonra protokol ve öğrenciler, üzerinde ‘Hayallerin Hayal Olmasın’ yazılı bin adet balonu hep birlikte gökyüzüne uçurdu.

Panele Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Can, ilçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.