Stajyer avukatlar Mustafa Önal ve Berkan Aydoğan (Çağ Üniversitesi), Merve Özer (Bilkent Üniversitesi) düzenlenen törenle ruhsatnamelerini aldılar.

Adana Baro Başkan Yardımcısı Murat Loğoğlu, Mahmut Esat Bozkurt Salon’unda düzenlenen törende yaptığı konuşmada,  insanın en kutsal en özel haklarından birinin savunma hakkı olduğunu belirterek, "Bunun için yargı bağımsızlığının olmadığı, özgür savunmanın bulunmadığı yerde adaletten, insan haklarından ve demokrasiden bahsedilemez. Bu dönemde oldukça sıkıntılı günler geçiriyoruz. Yargı bağımsızlığının ortadan kalktığı, avukatlık mesleğinin ayaklar altına alındığı bir ortamda, aramıza katılan genç beyinler, bu mücadelemize kuvvet kazandıracaklar, devletin temelini yeniden sağlamlaştıracağınıza inanıyorum. Bu zihniyet içerisinde görev yapacağınıza, ülkemiz demokrasisine, hukukuna değerli katkı sağlayacağınıza inancım tamdır. Yürüyeceğiniz bu yolda sizleri ve ailenizi kutluyor hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Mustafa Önal’ın cübbesini Veli Küçük, giydirdi. Ruhsatnamesini de Baro Başkan Yardımcısı Murat Loğoğlu, takdim etti. Törene eşi ve küçük kızı ile katılan Balcalı Hastanesi Başmüdürü Ali Önal, “En büyük oğlum doktor oldu, ortanca oğlum ise, Avukatlık mesleğini seçti. Küçük kızım Üniversiteye hazırlanıyor inşallah o da ağabeyleri gibi hayalindeki mesleğini seçmesi “ diye konuştu