Yönetim kurulunu belirleyen Anadolu Kadın Gücü Platformu, sivil toplum örgütlerini ziyarete başladı.Platform başkanları Sevim Ağamulla ve Muazzez Uğurlutepe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adana Barosunu Başkanı Av. Veli Küçük’ü ziyaret etti.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Atatürk’ün “'Harcı adalet olmayan bir cemiyetin binası çürüktür. Ufak bir sarsıntı ile yıkılır” sözünü hatırlatan Ağamulla ve Uğurlutepe, sivil toplum örgütlerine ziyareti Adana Barosundan başlatarak, Platform olarak harcı sağlam attıklarının söyledi.
Anadolu Kadın Gücü Platformu kurucu başkanları Sevim Ağamulla ve Muazzez Uğurlutepe, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e Platformunun kuruluş amacı ve çalışmaları ile bundan sonraki projeleri hakkında bilgi verdi.
Ziyarette gündemdeki konular hakkında da görüş alışverişinde bulunan Platform üyeleri ile Baro Başkanı Küçük, adalet ve hukukun Türkiye ve vatandaşlar içine dikkati çekerek, ülkenin geleceği için aydınlık olması için adalet ve hukuk kavramlarına sahip çıkılmasını istedi. Ziyaret, karılıklı başarı dileğiyle son buldu.