Ünlü fizyoterapist Ferda Saraçoğlu, Adana’da gebelerle birlikte anne adaylarına; ‘Gebe Eğitimi’ verecek. Saraçoğlu, bugün yapılacak olan etkinlikle birlikte gebelik, doğuma hazırlık, kolay doğum pozisyonları, ilaç dışı rahatlatıcı teknikler, bebek bakımı, bebek masajı ve banyosuyla birlikte bebekle iletişim gibi konulardaki pratik bilgileri paylaşacak.

STRESTEN UZAK DURUN

14.00-18.00 saatleri arasında ‘KindyRoo’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan eğitime yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. Aynı zamanda da ‘doğum öncesi hemşiresi’ de olan Ferda Saraçoğlu, hamilelik döneminin ilk aylarından itibaren anne adaylarının, doğru beslenme, stresten uzak durmakla birlikte egzersizlerle dala kolay bir doğuma hazırlık süreci açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

GELİŞİM ANNE KARNINDA BAŞLAR

Saraçoğlu, “Bebeklerin gelişiminin, anne karnından başladığını unutmamak gerek. Hamilelik süresince bilinçli bir anne adayı olmak; hem doğumu kolaylaştırır, hem de bebeğin ruh ve beden açısından gelişimine olumlu katkı sağlar. Düzenleyeceğimiz eğitimle birlikte anne ve baba adaylarının yanı sıra büyük anne ve bakıcılara da doğru bebek bakımı eğitimi vermeyi planlıyoruz. Bu yüzden herkesi bugün KindyRoo’daki etkiliğe bekliyoruz” dedi.