Adana’nın sosyal yaşam ve alışveriş merkezi Ziyapaşa Bulvarı’nda Anneler Günü ‘Sokakta Dans Var’ etkinliğiyle bir gün erken kutlanacak. 13 Mayıs günü saat 17.00’da Aşk ve Sadakat Köprüsü’nde başlayacak dans şov ve zumba parti, ilerleyen saatlerde Ziyapaşa Bulvarı, Şinasi Efendi Caddesi ve Mithat Saraçoğlu Caddesi’ni hareketlendirecek. Sıra dışı dans şovlar ve zumba partiye katılacak anneler, 14 Mayıs akşamı HiltonSA Otel’de 800 dansçıyı aynı sahnede buluşturacak 2. Akdeniz Zumba Masterclass Gecesi’ne ücretsiz davetiye kazanacak.

TÜM ANNELERE ÇİÇEK

Ziyapaşa Bulvarı, Şinasi Efendi Caddesi ve Mithat Saraçoğlu Caddesi’nde en prestijli markaların satışa sunulduğu mağazalarda alışverişe çıkan, seçkin yeme-içme mekanlarında hoşça vakit geçiren Adanalılar, Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği ile Erol Güncek Akademi’nin işbirliğinde organize edilen ‘Sokakta Dans Var’ etkinliğiyle Anneler Günü’nü bir gün erken kutlayacak. 13 Mayıs günü saat 17.00’da Atatürk Parkı Ziyapaşa Heykeli yanındaki  Aşk ve Sadakat Köprüsü’nde başlayacak Sokakta Dans Var etkinliği, ilerleyen saatlerde Ziyapaşa Bulvarı, Şinasi Efendi Caddesi ve Mithat Saraçoğlu Caddesi’nde büyük coşku yaşatacak.

Kutlamalarda Erol Güncek Akademi’nin yanı sıra Wes Yaşam Kulübü, Fenomen Dans ve Sanat Akademisi, Ritmo Latino Dans Akademi, Force Dans, My Dans ile Çukurova Dans ve Sanat Akademisi’nin dansçıları sahne alacak.  Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği yöneticileri, etkinliğe katılan tüm anneleri ve anne adaylarını çiçeklerle karşılayacak. 

ZUMBANIN STARLARI BİR ARADA

Sokakta Dans Var kutlamasında zumbanın starları Didem Zeybek, Ecem Özcan, Bengü Tekin, Gülcan Başkurt, Orit Habip ve Remzi Öztosun danslarıyla Adanalı annelere unutulmaz dakikalar yaşatacak. Coşkuya dahil olan annelere 14 Mayıs akşamı HiltonSA Otel’de 800 dansçıyı aynı sahnede buluşturacak 2. Akdeniz Zumba Masterclass Gecesi’ne katılım davetiyesi hediye edilecek. Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği Başkanı Naci Sezgek, bu yıl Anneler Günü öncesi Ziyapaşa’da alışveriş keyfi ve eğlencenin bir arada olacağını belirtip, tüm Adanalıları Aşk ve Sadakat Köprüsü’nde buluşmaya çağırdı.