ASKİ'DEN, ZEYTİN DALI OPERASYONU'NDA MEHMETÇİK'E LOJİSTİK DESTEK 

Daha önce Güneydoğu’da gerçekleşen Hendek Operasyonlarında Kahraman Türk Polisi ile birlikte mücadele vererek iş makinelerini seferber eden Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, akabinde Suriye’deki huzur ve güveni sağlamak için gerçekleşen Fırat Kalkanı Operasyonu'nda da Cerablus ve El Bab bölgelerinde Mehmetçiklerin yanında yer alarak destek vermişti.

Adana ve ilçelerine hayati önem arz eden projeleri kazandıran ASKİ, şimdi de yine sınırları aşarak Suriye’nin terör örgütlerinden arındırılması noktasındaki hassasiyetini ortaya koydu ve Zeytin Dalı Harekatı'nda Türk Ordusuyla aynı cephede mücadele veriyor. Afrin'de yaşayan sivil vatandaşlar ile askeri üs bölgelerindeki kahraman Mehmetçiklerin elektrik ve su ihtiyaçları tamamen karşılanırken; gıda ve erzak yardımları da sürüyor.

“Sevdası vatan olanları ölümsüz bildik!” sözüyle Türk Milleti’nin huzuru ve vatanın bölünmez bütünlüğü noktasındaki hassasiyetiyle takdir toplayan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin SÖZLÜ, ''Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır ötesi Zeytin Dalı Operasyonu'na desteğimiz tamdır. Her zaman ve her koşulda Mehmetçiğimizin yanındayız.” dedi.