Hem şehir merkezinde hem de kırsalda adeta şehri projelerle donatarak gelecek yıllara sorunsuz bir Adana bırakmak için ekipler 7/24 çalışıyor.
 
Tufanbeyli bölgesinde birçok projeye imza atan ASKİ, şimdi de Doğanlı Göleti Kapalı Sistem Sulama Projesiyle bölge halkına adeta can suyu akıtacak. Yaklaşık 40 Kilometrelik Proje ile 10 Bin dönümün üzerinde arazi suya kavuşacak. Yaklaşık 2 ay önce çalışmaya başlayan ASKİ ekipleri projenin bir an önce hayata geçmesi için çalışmalarını hızla sürdürüyor.
 
Çalışmaları yerinde inceleyen ve projeden oldukça memnun olan bölge halkı ile Muhtar Menderes Kale; “Bölgemize yapılan projeden dolayı hem şahsım hem de vatandaşlarımız adına çok mutluyum. Başta bu projeyi onaylayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü Bey ile ASKİ Genel Müdürü Sayın Hüseyin OPRUKÇU Bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu proje bölgemizdeki hayvancılık ve tarım için çok önemli. O yüzden herkesten Allah razı olsun.” dedi.
 
Projelerin hayata geçmesi için yakından takip eden ve yeni yatırımların gerçekleşmesi için bir çok konuda emek veren ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU da; “Bizler Adana’ya hizmet etmeyi seviyoruz. Gelecek yıllarda daha güzel ve sorunsuz bir Adana’yı hedefliyoruz. Şehir merkezi ve kırsal diye ayırt etmeksizin her noktada ekiplerimizin görev yaptığını, alt yapı sorununun tamamen ortadan kalkması için canla başla çalışıldığını ifade etmek isterim. Tufanbeyli bölgesine yaptığımız Kapalı Sistem Sulama Projesi bölge insanımızın tarım ve hayvancılık alanında gelişmesini sağlayacaktır. Biz de bu noktada her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.