Her gün birçok noktada çalışan ASKİ ekipleri gerek içme suyu, gerek kanalizasyon, gerekse de yağmur suyu çalışmalarına hız verirken, şehrin dört bir yanında projeler ve çalışmalar aralıksız sürüyor.
Adanalılara en iyi hizmeti ilke edinen ASKİ dur durak bilmiyor. İçme suyu ekipleri yaklaşık 100'e yakın noktada çalışırken, kanalizasyon ekipleri de 150 noktada çalışıyor. Toros Mahallesi, Havuzlubahçe, Akkapı ve Levent Mahalleleri gibi birçok bölgede gerek yeni hat gerekse hat yenileme çalışmalarına hız veren ASKİ, mahalle halkının sorun yaşamaması için canla başla çalışırken; bölge halkından gelen şikayet ve isteklere de anında yanıt veriyor.
Çalışmaların aralıksız süreceğini ifade eden ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu; "30 Mart 2014 Yerel seçimlerinden önce Adanalı'ya Söz veren ve "Bir şey değişecek, her şey değişecek" diyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü'nün sözünü yerde bırakmayıp onun Adanalılara verdiği değeri bilerek bu sorumluluğun bilincinde çalışmalarımıza ve projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.