Bir yandan yeni projeler üreten bir yandan da bakım, onarım ve hat yenileme çalışmaları yapan ASKİ ekipleri, Sarıçam Hocalı Mahallesi'nde 6 kilometre uzunluğunda yeni projeye başladı. Projelerin ardı arkasını kesmeyen ASKİ; kırsalda yapılan çalışmaların yanı sıra şehir merkezinde de vatandaşların sorunsuz ve sağlıklı su içmelerini sağlıyor.
 
Kısa sürede tamamlanması planlanan 'Hocalı İçme Suyu Projesi' haricinde yine Sarıçam bölgesinde yer alan depo yapımı ile bakım onarım çalışmaları da devam ediyor.
 
OPRUKÇU: ''HEM ŞEHİR MERKEZİNDE HEM DE KIRSALDA PROJE ÜRETİYORUZ''
 
ASKİ ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışma neticesinde Hocalı Mahallesi sakinlerinin su problemi yaşamayacağını belirten ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ’nün talimatlarıyla, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek gayretindeyiz. Hem sağlıklı hem de ucuz su için mücadele verirken yatırımlarımızı da eksik sürdürüyoruz. Sadece kırsalda değil, şehir merkezinde de proje üretiyoruz. Bu bağlamda gece gündüz demeden vatandaşlarımıza hizmet için çalışan mesai arkadaşlarımı canı yürekten tebrik ediyorum.” dedi.