Son günlerde soğuk geçen ve aşırı kar yağışları sonucu kapanan yolları Büyükşehir ekipleri açarken; ASKİ ekipleri de sorunsuz içme suyunun ulaşması için elinden geleni yapıyor.
Tüm Türkiye'de olduğu gibi kentimizde de aşırı yağan karlar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Aşırı kar yağışlarıyla kapanan yolları Büyükşehir Belediye ekipleri gece gündüz demeden çalışıp açarken, ASKİ İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri de vatandaşların mağdur olmaması için kar kış demeden çalışarak evlere sorunsuz içme suyunun ulaşmasını sağlıyor. Eksi 10 ila 15 derece arasında çalışan ekiplerimiz sorunları anında tespit edip yerinde onarıyor.
Bazı ilçelerde aşırı yağan karlar nedeniyle su saatleri ve su boruları patlayan vatandaşların da yine yardımına ASKİ ekipleri koştu. Ayrıca ASKİ ekipleri sadece içme suyu noktasında değil aşırı kar yağışlarının olduğu bölgelerde de ulaşımın aksamaması için Büyükşehir ekiplerine de yardımcı oluyor.
ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu;" Adana'da bir şey değişecek, her şey değişecek sloganıyla yola çıkan ve çok büyük başarılara imza atan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü bey ile birlikte Adanalılara her zaman ve her yerde en iyi hizmeti vermeyi ilke edindik kendimize. ASKİ Nasıl ki Cumhuriyet Tarihinde su gitmeyen bölgelere su götürdü ise; bu suyu da kar kış demeden yağmur çamur demeden Adanalıların evlerine ulaştıracağız" dedi...