Çetin kış koşullarının yaşandığı ilçelerde çalışmalara ağırlık veren ASKİ, bir yandan karın altında arızaları gidermek suretiyle vatandaşların susuz kalarak mağdur olmaması için aralıksız hizmet verirken bir yandan da karla mücadele ederek yolların açılmasını sağlıyor. Her türlü zorlu şartlarda hizmetlerin aksamaması için yoğun bir şekilde çalışan ASKİ ekipleri, özellikle vatandaşların kış mevsimi nedeniyle zor durumda kaldıkları Tufanbeyli, Feke, Saimbeyli, Aladağ, Pozantı gibi ilçelere ağırlık veriyor.
RAHMİ PEKAR: ‘’VATANDAŞLARIMIZ SIKINTI YAŞIYORSA BİZ RAHAT OLAMAYIZ’’
Kış mevsiminin gelmesiyle ve kar yağışlarının başlamasıyla birlikte ilçelerdeki vatandaşların zorluklar yaşadığını belirten Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rahmi Pekar, ellerinden geldiği müddetçe bu zorlukları ortadan kaldırmak için çalışacaklarını ifade etti.
Personellerinin canla başla çalıştığına dikkat çeken Genel Müdür Pekar, ‘’Hiçbir olumsuz durum bizim çalışma hevesimizi kıramaz. Adana’nın en ucunda, Tufanbeyli’de yaşayan bir vatandaşımız kar nedeniyle sıkıntı yaşıyorsa ve suya ulaşamıyorsa, bizler de burada rahat olamayız. Bu noktada yapılması gerekenleri yapıyoruz. Zor şartların arkasına sığınıp hizmet vermekten çekinmiyoruz. Bu her zaman da böyle olacaktır. Adana’nın merkezinde bulunan bir hemşehrimize nasıl kaliteli hizmet veriyorsak bir ilçenin ücra mahallesindeki hemşehrimize de aynı hizmeti veriyoruz.’’ şeklinde konuştu. 
‘’TEŞEKKÜRLER ASKİ…’’
Ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü bölgelerde ikamet eden vatandaşlar da sahadaki personellerin zor şartlara rağmen işlerini yaptıklarını belirterek, kendilerine en iyi imkanı sağlamak için çalışan ASKİ’ye teşekkür etti.