65081. ve 65082. Sokaklarda başlayan kanalizasyon çalışmasının neticesinde 206 metre uzunluğundaki hat yenilenecek. 93 metre boyunca 300 mm çapında beton boru, 113 metre boyunca ise 400 mm çapında beton boru döşenecek.
Yapılan çalışmayı değerlendiren Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rahmi Pekar, ‘’ Namık Kemal Mahallesi’nin kanalizasyon hattını yeniliyoruz. Toplamda 206 metre boru döşemesi yapılacak çalışmayla uzun yıllar önce döşenen boruların deforme olması nedeniyle yaşanan sıkıntıları önlemiş olacağız. Bizim önceliğimizde her zaman vatandaşlarımız var. Ufak kapsamlı bir çalışmayı bile son derece titizlikle yürütüyoruz. Ben bu göreve hizmet etmek için geldim. Çalışma arkadaşlarımın da hassasiyeti sayesinde her bölgeye hizmet veriyoruz. Bu konuda bizim projelerimize her zaman destekte bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye de teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de altyapı çalışmalarımızı hızla sürdürmeye devam edeceğiz.’’ şeklinde konuştu.
Namık Kemal Mahallesi’nde gerçekleştirilen kanalizasyon hattı yenileme işiyle birlikte bölge fosseptik çukurlardan da kurtarılıyor. Temmuz ayı içerisinde tamamlanacak çalışma sayesinde mahalle sakinlerinin yüzleri gülecek.