ASKİ şantiyesinde yapılan törenle alınan yeni araçlar tanıtıldı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, amaçlarının Adanalı’ya en iyi hizmeti vermek olduğunu söyledi.

Yeni alınan araçlarla ilgili tek tek bilgi veren Zihni Aldırmaz, “Rögar kapaklarının yol seviyesinin altında kalması sorun oluyordu. Yeni aldığımız araçla yola zarar vermeden rögar kapağı takılacak ya da yolla aynı seviyeye getirecek. Yeni bir cihaz aldık. Bu cihaz kayıp ve kaçakları son teknoloji sistemle belirleyecek. Aldığımız bir başka yeni araçla ASKİ artık daha rahat yama ve yol tamiratı yapacak. Çünkü sıcak asfaltı taşıma özelliği var. Ayrıca yeni araçlarımızdan biri de su baskını olması durumunda saniyede 81 litre su çekme kapasitesine sahip” dedi.

Artık hizmetin yapılması kadar hizmetin kalitesinin de önemli olduğunu kaydeden Zihni Aldırmaz, “Hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için son teknoloji araç ve cihazları alıyoruz. Büyükşehir ASKİ artık daha güçlü. Vatandaşa en iyi ve kaliteli hizmeti vermeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Araç tanıtımının ardından Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz, ASKİ bürokratları ve personeli hatıra fotoğrafı çektirdi.