BAŞKAN EKER VE YÖNETİM,  “ÜYELERİNİ” DİNLEDİ
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şube Başkanı Atilla Eker, Başkan Yardımcısı İsa Kayadan ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ve düzenli olarak yapılan toplantıda, üyeler yaşanan gelişmeleri ve referandum konusundaki görüşlerini aktardılar. Karşılıklı görüş alış - verişinin yapıldığı toplantıda Başkan Eker ve Yazman üye Nazan Balcı, Yönetim Kurulunda değerlendirmek üzere üyelerin düşüncelerini not aldı.

“HALKLA TEMAS EDEREK GEREKÇELERİMİZİ ANLATACAĞIZ VE HAYIRLI SONUÇ ALACAĞIZ”

Toplantı sonrasında değerlendirme yapan ADD Adana Şube Başkanı Atilla Eker, düzenli olarak yapılan “Salı toplantıları”nın her zaman olduğu gibi yine verimli geçtiğini belirterek, düşüncelerini aktaran, farklı fikirlerle toplantıya zenginlik katan tüm Atatürkçü düşünceye sahip üyelere teşekkür etti. Türkiye’nin ciddi bir yol ayrımında olduğunu ifade eden Eker “Türkiye zorlu bir virajda. Bu referandum ülkenin rejimini değiştireceği gibi, bölünmeye de yol açabilecek yetkileri de, seçilecek “Başkan”a veriyor. Bu yetkiyi Atatürk bile kendine istememişti.  Bizim öncelikli hedefimiz, Genel Merkezimizin ve üyelerimizinde önceliği olduğu gibi Referandumdan hayırlı bir sonuç almaktır. Halkla  temas ederek “Hayır” gerekçelerimizi anlatarak “Hayırlı sonuç” alacağız” dedi.

“DEMOKRATİK MÜCADELE İÇİN HAZIRIZ”

ADD Yönetimi olarak referandumda yapılacak çalışmalarla ilgili yol haritalarının belirlendiğini aktaran Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şube Başkanı Atilla Eker sözlerini şöyle tamamladı;
“Atatürk’ün zor şartlarda verdiği ve büyük zorluklara rağmen kazandığı bağımsızlık mücadesi gibi, biz de zor şartlarda ve baskı altında olmamıza rağmen vereceğimiz Demokratik mücadelemizle referandum’da “Hayır”ın çıkmasını sağlıyacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesinin yok edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Tüm halkımızı aydınlık bir gelecek için “Hayır” demeye davet ediyorum”