ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, ATB Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, ATB YK Üyesi Şahin Güneşer ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette odalar, borsalar, belediyeler ve tüm STK’ların birlikte güzel bir ahenk içerisinde vazifelerini sürdürme temennisi içerisinde olduğunu söyleyen Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, “Öncelikle görevinizde başarılar diliyoruz. Sizleri yakınen tanıyoruz. Gayretlerinizi ve çalışkanlığınızı biliyoruz. Bu dönem ilçelerimizin çehresinini modernize edecek çalışmalara imza atacağınıza inanıyoruz. Bu makamlar hizmet yapma yerleridir. Sizlerin ve bizlerin amacı hoş seda bırakarak Adanaya yakışır hizmetler yapmak. Temennimiz Adananın ekonomisiyle, turizmiyle, kültürüyle plakamız 01 gibi bir numaralı marka şehir olmasıdır. Bu anlamda Adanamız için sizlerle işbirliğine hazırız.” diye konuştu.

AKİF KEMAL AKAY, “ADANADAKİ BİRLİKTELİKLER BENİ ÜMİDE SEVK EDİYOR”

Seçildiği bu dönemde çok önemli iyimserliği olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Önceleri Adana da Adanalılık ruhu yoktu. Ben şimdi her gittiğim toplantıda Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanlarını hep birlikte, yanyana görüyorum. Hangi program olursa olsun. Her proje ve faaliyette hemen destek oluyorlar. Bu da beni ümide sevk ediyor. Başta Valiliğimiz olmak üzere tüm bu kurumlarda Adanalılık ruhu var. Aslında bunu toplumda istiyor. Çünkü potansiyelimiz fazlasıyla var. Sanayi, ticaret, tarım, kültür-sanat, spor potansiyelimiz var. Hangi ilden gelirse gelsin. Adanada yaşayan, kazanan herkesin bir Adanalı ruhu taşıması lazım. Bu dönem bunu ben sizlerde gördüm.” dedi.

BİLAL ULUDAĞ, “HERKESİN OTURMAK İSTEYECEĞİ BİR SARIÇAM YAPACAĞIZ”

Yeni dönemde yeni bir heyecanla göreve başladıklarını ifade eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Borsa yöneticilerimizin ziyareti bizleri mutlu etti. Çok teşekkür ediyoruz. Sarıçam bölgenin en genç belediyesi. Hızlı gelişerek, büyüyen bir ilçe. Bu dönem daha yaşamsal projeleri önceleyeceğiz. İlçemizi daha kişilikli hale getirme çabasındayız. İlk dönem altyapı ve yollara ağırlık verdik. İnsanların ekmek kazanmasına yardımcı olduk. Bu dönem pasta, tatlı yapma dönemimiz. Sarıçam’ı cazibesini arttırarak herkesin oturmak isteyeceği bir Sarıçam yapacağız. Onu yaşama geçirmek için ekibimizle yoğun çalışıyoruz.” dedi.