Federasyon Genel Merkezi’nde yapılan genel kurulda Cenap Erol başkanlığında oluşan yeni yönetimde Ertuğrul İspaha, Yasin Dilmen, İdris Çevikalp, Şaban İş, Hayali Kesmez, Hasan Yıldız, Emin Canbolat, Mehmet Erdoğan, Fethiye Gündoğan, Ahmet Doğan, Mehmet Gildir, Ali Eroğlu, Recep Ali Kara ve Mehmet Mesut Bedir görev aldılar.
Kongrede konuşan Genel Başkan Cenap Erol, Saimbeyli’ye soğuk hava deposunun kazandırılması, engelli çocuklara yönelik proje, Saimbeyli Kelebeği projesi, Obruk Şelalesi’ni yatırım projesi, pansiyonların ilçelere kazandırılması çalışması ile Osmaniye’den başlayıp Kadirli-Kozan-İmamoğlu hattına ulaşacak olan tren projelerinde federasyon olarak önemli görevler üstlendiklerini ve bölgeye yatırımın gelmesi adına gayret sarf ettiklerini söyledi.
Bu arada Adana Toros Dernekleri Federasyonu’nun Projeler Danışmanlığına Prof. Dr. Zeynel Cebeci, proje kuruluna Prof. Dr. Oya Işık Türkmen, Dr. Lütfi Altunsu, Prof. Dr. Kubilay Vursavuş, Doç. Dr. Mehmet Karakılçık, Hamza Farsak, Eyüp Erdoğan, Ramazan Güngör getirilir iken, danışma kurulunda ise Özcan Aladağ, Hilmi Baysal ve Ömer Seyfettin Turhan yer aldılar.