Baro Başkanı Av. Veli Küçük, mazbatasını Seyhan 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve 6. İş Mahkemesi Hakimi Şenol Öz'ün elinden meslektaşlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen törenle aldı.

Törene, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi CHP Grup Başkanı Ulaş Çetinkaya, Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Kurul ve komisyonlarda görev alan çok sayıda avukat katıldı. Seyhan 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve 6. İş Mahkemesi Hakimi Şenol Öz, yaptığı konuşmada, "Veli Bey'i geçen dönem ki başarılı çalışmalarından dolayı tanıyoruz. Temennimiz önümüzdeki dönemde de aynı başarılı çalışmalarını devam ettirecektir. O'na tüm gönlümle başarılar diliyor, tebrik ediyorum" dedi.

Av. Küçük, adliyedeki Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonumuzda düzenlenen mazbata töreninde, yaptığı konuşmada, çalışmalarının karşılığını mazbatayı alarak resmileştirdiklerini söyledi.

Av. Küçük, Adana Barosu Başkanlığına yeniden seçilmiş olması ve göreve başlaması nedeniyle yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“29.Dönemde yoğun ve meşakkatli görevi kurullarda yer alan tüm meslektaşlarımla birlikte başarıyla tamamladığımızı düşünüyorum. Bize, emek ve katkı sunan, kurallarda görev alan tüm meslektaşlarıma ortaya koydukları üstün gayret dolayısıyla teşekkürü bir borç bilirim. Bizim gayemiz bize oy versin vermesin, destek olsun, olmasın tüm meslektaşlarımıza ve mesleğimize hizmet etmektir. Hak, hukuk ve adalet için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle baro seçimlerimizin camiamıza, yargı mensuplarına, adliyemize, şehrimize, mesleğimize ve meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

İki yıllık süre içerisinde 2565 meslektaşımı temsil etmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Kurullarda görev almak, büronuzdan, çalışma hayatınızdan, işlerinizden hatta aile hayatınızdan, sevdiklerinizden zaman ayırarak bu onurlu görevi yürüttüğünüz aşamalardır. 29. Dönemde bu görevi çok büyük bir keyifle sürdürdüm. Meslek camiamıza, ülkemizin adalet kavramına, savunmanın bağımızlığı ve özgürlüğü kavramına, yargının tarafsızlığı kavramına, katkı sunma hassasiyetimi hep ortaya koydum. Bizler hukukçuyuz. Hukukun evrensel dili belli. Yapmamız gereken bu kavramları içselleştirip, sahip çıkmaktır. Bana bu onurlu yolda, ülkemiz adına, geleceğimiz olan çocuklarımızın yarınları adına yol arkadaşlığı yapacak meslektaşlarımla birlikte taşıdığımız bayrağı büyük bir özveriyle daha ileri taşıyacağımıza söz veriyorum”