İl Seçim Kurulu tarafından yapılan oy sayma işlemi sonucu 1397 oy Av. Veli Küçük, 438 oy Av. Yılmaz Özkıral şeklinde oldu. Kesin olmayan sonuçlara göre Baro Başkanı Av. Veli Küçük yeniden Baro Başkanlığına seçildi.

Av. Veli Küçük, sonuçların alınmasının ardından yaptığı konuşmasında, seçim çalışmalarında kendisine destek veren vermeyen tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

Av. Küçük, "Çok demokratik, çok çağdaş usullerle geçen bir seçim süreci yaşadık. Bu bir hizmet ve bayrak yarışıdır. Adana Barosu’na, yargı camiasına, adalet mekanizmasına hizmet edebilme, fayda sağlayabilme yarışı..Bu yarışta birlikte mesafe aldığım meslektaşım Av. Yılmaz Özkıral’a ve kurullarında yer alan arkadaşlarıma alkış istiyorum.  Bu seçimlerin kazananı, kaybedeni yoktur. Adana Barosu kazanmıştır. 30. Dönemde de bu görevi birlikte yürütecek olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Baromuzu hep birlikte daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Çok çaba sarf ettik. 29. Dönemde çok yoğun çalışmalarımızı anlatmaya çalıştık. Meslektaşlarımın takdir ve teveccühüyle bu görevi yürütecek olmaktan büyük mutluluk duyuyorum Katılımcı, etkin ve  güçlü baro anlayışını, birlikte yönetme kültürünü hep birlikte ortaya koymaya devam edeceğiz” dedi.

Av. Yılmaz Özkıral da , yeniden başkan seçilen Av. Veli Küçük ve kurul üyelerini kutladı.

Kesin olmayan sonuçlara göre ;

Yönetim Kurulu;

Av. Veli KÜÇÜK

Av. Sabahattin GÜMÜŞ

Av. Semih GÖKAYAZ

Av. İlknur ÖNAL

Av. Nevzat ELÇİ

Av. Timur ORTATEPE

Av. Miyesser Eraslan ÖNENLİ

Av. Sinem Tanrısınatapan KESKİN

Av. V. Mert KUŞDEMİR

Av. Ayşe Duygu ÖZGÜVEN

Av. Furkan KILIÇ

Disiplin Kurulu;

Av.Mehmet MÜFTÜOĞLU

Av. Gül Yalçın ASLAN

Av.Filiz KAÇAN YATMAZ

Av. Özgü Gültekin KOÇAK

Av.Erkan ÇETİN

Denetleme Kurulu

Av. Erhan SÖNMEZ

Av. Emine YILMAZ AKBOZ

Av. Özcan DELİHASAN

TBB Delegeleri

Av. Gül CİLLİ

Av. Hülya ACEMOĞLU

Av. Yurdagül GÜNDOĞAN

Av. A. Faruk ULAŞ

Av. Mustafa ÇİNKILIÇ

Av. Ömer BURUKAN

Av. Ümit BÜYÜKDAĞ

Av. İsmail Hakkı ATAL

Av. İlker MENGÜ

Av. Burcu PUL