Adana Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, veda ziyareti için Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, 2. Başkan Osman Bağış, yönetim kurulu üyeleri Sabahattin Yumuşak, Hamit Tezcan ve Genel Sekreter Mustafa Hızlı ile bir araya geldi.

5 yıl görev yaptığı Adana’yı hiç unutmayacağını söyleyen Adana Vali Yardımcısı İbrahim Avcı,”Adana’da dolu dolu beş yıl geçirdim. Nasıl geçtiğinin de farkına varmadım. Memuriyette görev değişimi diyorlar. Son kararname ile Bursa Vali Yardımcılığına atamamız çıkınca tadında gereğini yapmak lazım. Artık Adana’dan ayrılacağım. Ayrılmadan önce de eş, dost, arkadaşlar ve Borsa gibi önemli hizmet götüren beraber çalıştığımız ilgili birimlere allahaısmarladık deme adına nezaketen veda ziyaretinde bulunuyorum. Artık Bursa’da da çalacak bir kapıları var, her zaman bekliyorum. Ben bu ziyaret vesilesiyle ulaşamadığım veya zaman ayıramadığım herkesten bana haklarını helal etmelerini rica ediyorum” dedi.

 

BİZ HER ZAMAN DOSTUZ

Kendilerine veda ziyaretinde bulunulmasının çok nazik bir hareket olduğunu belirten Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan,”Öncelikle Sayın Valimize bu inceliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Adana’da gerçekten güzel hizmetler yaptılar. Sayın Valimiz başkanlığındaki ekip her zaman gayet uyumla çalışan bir ekip. Sadece birbirleriyle değil halkla da iç içe uyum içerisinde oldular. Bunu gördük, yaşadık. Bizde kendisine gerek şahsım, gerek borsa, gerek Adanalı olarak yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerini gittiği yerlerde de daha iyi sürdüreceğinden eminiz, çünkü görev aşkı olan biri. Mülkiyeli olarak bu işler için yetiştiriliyorlar. Hem mektepli hem alaylı oluyorlar. Bursa büyük bir şehir, orada da daha iyi işlere imza atarak bir sonraki ataması inşallah Vali olarak olur. Biz her zaman dostuz. Birlikte yaptığımız çalışmalar ile kendisini tanıyınca biz de bir dost kazanmış olduk. Bu yaşam boyu da böyle devam edecek. Kendisine bundan sonraki yaşamında ailece sağlıklı ve mutlu hayat yaşamaları temennisi ile başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Sohbetin ardından ATB Başkanı Muammer Çalışkan, Vali Yardımcısı İbrahim Avcı’ya  ATB’nin kuruluşunun 100. Yıl anısına hazırlatılan “Çukurova’da Tarımın Tarihi” kitabını hediye etti.