Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Kadın Kolları Başkanı Av.Rukiye Çinkılıç ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri de ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek, yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.

Cafer Esendemir başkanlığındaki yönetim kurullarının bugüne kadar toplumsal gelişmelerle ilgili büyük duyarlılık örneği sergilediğini belirten Av.Rukiye Çinkılıç, yeni yönetimin başarı çıtasını daha da yükseklere çıkaracağına inandığını söyledi.

ÇGC’nin çeşitli etkinlikler ve basın açıklamalarıyla toplumu gözü kulağı olmayı başardığını kaydeden Av.Çinkılıç, Adana’nın uluslararası platforma taşınması gerektiğini vurguladı. Adana’yı tanıtıcı hediyelik eşyaların yetersizliğinden bahseden Av.Çinkılıç, kentin festivallerle de anılması gerektiğini dile getirdi.

Ziyaretten ötürü Av.Rukiye Çinkılıç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise hediyelik eşyalar ve festivallerin gerçekleşmesiyle ilgili gazeteciler olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.