Aytaç Durak bu yıl da TÜYAP Adana Kitap Fuarında okuyucuları ile buluşan belgesel niteliğindeki  yeni kitabı “FETÖ’nün ADANA KUMPASI” yine büyük ilgi gördü.

FETÖ İTİRAÇFISI "DURAK'A KUMPASI BİZ HAZIRLADIK" DİYOR
FETÖ itirafçısı "Aytaç Durak'tan Belediyeyi kurtarmak için 2009'da görevli olarak Adana’ya geldim. Çünkü, Durak döneminde Belediyenin Gülen Cemaatine katkısı olmuyordu. Yerine getirdiğimiz kişi kullanılmaya yatkındı. Özellikle Belediyedeki imar değişiklikleri ve ihalelerden büyük himmet sağlama imkanı oldu. Bu sürede 2 milyar dolar himmet sağlandı." demektedir.

Bölücü Belediye başkanlarını dahi görevden alamayan siyasiler FETÖ tezgahına gelerek yargı kararı olmadan beni görevden alabildiler. 
Yeni kitabımda kumpasın kimlerle ve nasıl hazırlandığı, hukukun nasıl çiğnendiği mahkeme tutanakları ve belgeleriyle açıklanmaktadır. 
Bana karşı hukuksuz davranan mülkiye müfettişleri, emniyet müdürleri, savcılar, hakimler, belediye çalışanları ve gazetecilerin tamamı şu anda FETÖ’den yargılanmaktalar ve görevlerinden de ihraç edildiler.
Devlet, elbette hukuksuz davrananlardan hesap sormaktadır.
Ya benim ve Adanalıların çiğnenen hukukunun hesabını kim soracak?
Bu nedenle, Adana’nın kaybettiği dört yıllık sürede işgale yol açanlar hakkında mağduriyet davası açmaya da hazırlanıyorum.
Saygılarımla…