Adana Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Hakan Gediktaş,‘’Anaokulundan üniversiteye yaşam boyu eğitim hizmeti veren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının; eğitim tecrübesini, eğitim kalitesini, eğitim vizyonunu Adana’ya taşımış olmasından, çocuklarımız adına mutluluk duyuyoruz’’ diyerek konuşmasına başladı.

Okul Müdürü Hakan Gediktaş, konuşmasında şunları söyledi;



Bahçeşehir Koleji olarak 2013-2014 eğitim öğretim yılından itibaren Adana’ya Dünya Okulu vizyonunu taşıyacak, eğitimin çıtasını yükseltecek, gençlerimizi geleceğe hazırlayacak olmanın heyecanı içindeyiz…



Kişiye Özgü Öğenim Modelinin yanı sıra Çift Dilli Eğitim programımız, Dijital Dünya Okulu uygulamalarımız ile öğrencilerimizi 21. yy becerileriyle donatılmış bireyler olarak yetiştireceğiz…

Okulumuz gerek eğitim sistemi, gerek eğitim kadrosu, gerekse fiziki koşulları ile sadece Çukurova Bölgesinin değil, Türkiye’nin en donanımlı okullarındandır.

Diğer tüm okullarımızda olduğu gibi Bahçeşehir Koleji’nden mezun olan çocuklarımız Türkiye’nin en kaliteli üniversitelerine yerleşecek, yurt dışında en saygın üniversitelerden burs daveti alacak, hepimizin gurur kaynağı olacaklardır.



Okul Müdürü Hakan Gediktaş ardından Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı sahneye gelerek, Bahçeşehir Koleji’nin ‘’Dünya Okulu’’ vizyonu ile Adana’da eğitim öğretim sezonunu açtığını vurguladı…



‘’ Adanalı çocuklarımızın

başarısı ile hepimiz gurur duyacağız’’



Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü, ‘’Bahçeşehir Koleji olarak Adana’da yaşayan çocuklarımızı Dünya Okulu vizyonumuz ile tanıştıracak olmanın heyecanı içindeyiz… Anaokulundan üniversiteye yaşam boyu eğitim hizmeti veren Bahçeşehir Koleji,Adana’da; anaokulu ve ilkokulu ile çocuklarımızı yaşama en donanımlı şekilde hazırlayacaktır’’ dedi.

Devrim Karaaslanlı, ‘’Öğrencilerini 21. yüzyıl yaşam ve kariyer becerileri ile donatarak, geleceğin liderleri, bilim insanları  ve global ekonomi içinde rekabet edebilen başarılı bireyler olarak yetiştirmek amacında olan Bahçeşehir Koleji, Adanalı çocuklarımızın da bu vizyonla yetişmesini sağlayacaktır’’ diye konuştu.

Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı, Bahçeşehir Koleji’nin Türkiye genelindeki 94 okulunda olduğu gibi, AdanaBahçeşehir Koleji’nde de  Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan, 21. yy becerileriyle donatılmış, bilgi sistemlerine hakim ve teknolojik yeterlilik sahibi, kendisine, yaşadığı çevreye ve farklı kültürlere saygılı, sorumluluk sahibi, duyarlı, sosyal sorumluluk bilincine sahip, yenilikçi, lider, dünya dillerini etkin olarak kullanabilen bireyler yetişeceğini belirtti.



Devrim Karaaslanlı konuşmasının son bölümünde şunları söyledi; ‘’Adana ’daki okulumuz gerek eğitim sistemi, gerek eğitim kadrosu, gerekse fiziki koşulları ile sadece Çukurova Bölgesinin değil, Türkiye’nin en donanımlı okullarındandır.Adana’daki kampüsümüzde öğrencilerimiz uluslar arası bir eğitim alırken, son teknoloji ile donatılan sınıflarımızda, bilim müzemizde, sanat atölyelerimizde, spor salonumuzda çok yönlü bireyler olarak yetişeceklerdir. ‘’

Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı’nın ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz ,Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur ve Adana Milletvekili Ümit Özgümüş Adana Bahçeşehir Koleji’nin Adanalı tüm çocuklar için hayırlı olması dileklerinde bulundular.



Konuşmaların ardından AdanaBahçeşehir Koleji öğretmenleri sahneye davet edildiler. Kurdele kesiminin ardından veliler ve öğrenciler yapımı tamamlanan okul binasını gezdiler.