“Bizlere bu ortamı sağlayan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür ediyorum” ifadeleri ile sözlerine başlayan Tekin, gençlerin alkışlarla uğurladığı konuşmasında şunları söyledi:
“Sizler çalıştaya devam ederken bizler Adana’yı gezdik. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın gençlik merkezi yapılmak üzere tahsis ettiği yeri gördüm.Bu davranışı gençlik çalışmalarına verdiği desteği gösteren gerçek bir örnektir.Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a çok çok teşekkür ediyorum. Hem bakanlığım adına hem de Adana gençliği adına bu teşekkürü borç biliyorum. Biz Adana’da tüm Türk gençliğinin iftihar edeceği bir gençlik merkezi inşa edeceğiz.”
Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin’in kapanış konuşması yoğun alkış aldı. Tekin, “Bu alkışı bizlere çok yardımcı olan Başkan Vekili Sayın Aldırmaz’a gönderiyorum” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Yusuf Tekin, Adana’ya yapılacak 30 bin kişilik modern stadyum konusunda da bilgi vererek, “Başkan Vekilimiz Sayın Aldırmaz, stadyumun yapılacağı yerin tahsisi konusunda da bizlere cömert davrandı. Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt şantiyesinin bulunduğu alanı Bakanlığımıza tahsis etti. Adana, çok kısa sürede modern stadyumuna kavuşacak” şeklinde konuştu.