Adanahabermerkezi.com

Adana Valisi ;Mahmut Demirtaş, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın da hazır bulunduğu ziyarette Bakan Yardımcısı Çataklı Mahalle esnafını ziyaret etti. Suriyeli vatandaşları da ziyaret eden Bakan yardımcısı Çataklı, bir süre esnafla sohbetti.

Çok sayıda polisin çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı ziyarette Bakan Yardımcısı Çataklı ve beraberindekiler, Mahalle sakinlerinin taleplerini dinlediler.

Bakan Yardımcısı Çataklı’yı Adana’ya gelişinde Vali Mahmut Demirtaş ve kent protokolü karşıladı. Havaalanında gerçekleşen karşılama töreninde, kendisini karşılamaya gelenlere teşekkür eden Bakan Yardımcısı Çataklı, daha sonra Vali Demirtaş ile birlikte 19.09.2019 tarihinde üzücü olayların yaşandığı Seyhan ilçesi Mirzaçelebi, Dumlupınar ve Gülbahçesi Mahallelerini ziyaret etti. Meydana gelen olayların ardından zarar gören esnafı iş yerlerinde ziyaret eden Bakan Yardımcısı Çataklı, tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yaşanan üzücü olayı provokasyon amacıyla kullananlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapıldığını ifade eden Bakan Çataklı menfur olayın bir daha yaşanmaması için gerekli önemlerin alındığını dile getirdi. İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail Çataklı ve Vali Mahmut Demirtaş, ardından Valilik toplantı salonunda ilgili yetkililerle bir araya gelmek üzere ziyaretlerini sonlandırdı.