Düzenlenen kokteylin ardından Turnuva Komitesi Başkanı, Hastane Müdür Yardımcısı Ramazan Çakır yaptığı konuşmada “Bu sene yine bahar aylarının gelmesiyle birlikte 9.kez bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını, geleneksel hale getirilen bu turnuvanın uzun yıllar süreceğini dile getirdi. Amaçlarının çalışanlar arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunun altını çizen Çakır, bu tarz turnuvalarda aslında kazananın ya da kaybedenin olmadığını dile getirdi.

 

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi BaşhekimiProf. Dr. Yeşim Taşova ise “9. sunu düzenlediğimiz bu turnuvada, tüm katılımcılara centilmenlik anlayışı içinde mücadele etmelerini, iyi bir turnuva olması dileklerinde bulunduğunu” belirtti.

 

Hastane çalışanlarından oluşan, 19 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada final müsabakaları 05Haziran 2013 tarihinde sona erecek. Yaklaşık 70 gün sürecek müsabakalar sonunda, ilk üç’e giren takımlara kupaları ile turnuvanın gol kralına ve centilmen oyunculara ayrıca hediyeler verilecek.

 

Final maçının oynandığı günün akşamı, yine destekleyici firmanın katkılarıyla tüm oyunculara ve yöneticilerine kokteyl verilerek, turnuva sona erecek.

 

Açılışa Ayrıca Hastane Başhekim Yardımcıları. Prof. Dr. Mustafa BALAL , Doç. Dr. Cem Kaan PARSAK ve Hastane Müdür Yardımcısı Fazlı Altunsoy da  katıldı.