Ankara dönüşü Başkan Barışık’ı makamında ziyaret eden oda ve kooperatif başkanları, yönetim kurulu üyeleri, esnaflar ve vatandaşlar, bizzat kutlamada bulunurken, birçok kurum ve kuruluş temsilcisi de telefonla arayarak başarılarının devamını dilediler.

 

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Birlik Başkanı Barışık da, bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı tüm ESOB Yönetim Kurulu Üyeleri, esnaf odası ve kooperatif başkanları, esnaflar ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür etti.

Başkan Barışık, “Sizlerin desteği olmasa, elbette Birlik Başkanı olamaz, Birlik Başkanı olmasam da TESK Yönetim Kurulu’na seçilemezdim. Bundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlere hep layık olmaya çalıştım, layık olmaya da devam edeceğim”dedi.

 

Barışık, konuşmasını şöyle tamamladı:

 

“Benim bütün mücadelem sizlerin yüzünü ak, başını dik tutmaktır. Bugüne kadar temsil ettiğim topluma layıkıyla hizmet ettiğime inanıyorum. Çoğunluk memnun olduğu için bizi seçtiler, buralara kadar getirdiler. Bizde çok çalışarak sizlere layık olmaya gayret ettik. İnsanları yaratandan ötürü sevdik. Allah şükür yalan yanlış işlere girmedik. Hakkımızda iftira atanlar oldu, hepsi rezil rüsva duruma düştü. TESK’in 18.Olağan Genel Kurulu’nda da karşımızda küçümsenmeyecek güç vardı. Çok şükür sağduyu hâkim oldu. Şükürler olsun ki; Yüce Mevla’m görevi Genel Başkanımız Bendevi Palandöken ile bizlere nasip etti. Genel kurulda yanımızda olan ve bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımız Palandöken başkanlığında, göreve seçilen yeni yönetim ve denetim kurullarımız ile sizlere yeni dönemde daha iyi hizmet için çaba göstereceğimizden emin olun”