Yayınladığı mesajında 2018 yılını sevinçlerinden çok üzüntü ve kederlerin yaşandığı bir yıl olarak geride bırakırken, yepyeni bir yıla yelken açtıklarını belirtti.

Baro Başkanı Av . Veli Küçük, "Her gün yeni bir gün doğar. Ve her yeni gün taze bir başlangıçtır.  Yeni yılda en çok ihtiyacımız olan şey, adalet, toplumsal huzur, barış ve demokrasi anlayışının tam anlamıyla hakim kılınmasıdır. Hukuk devletini; totaliter, otoriter ya da yarı-otoriter rejimlerden ayıran unsur, hak ve özgürlüklere sıkı bir şekilde bağlı bulunması, bu bağlılığın iktidarın meşruiyetinin kaynağı ile ölçütü olmasıdır. Bu doğrultuda, başvurulacak her türlü önlemin, devletin ve güvenlik güçlerinin yürüteceği her türden eylemin hukukun sınırları içerisinde kalması, temel hak ve özgürlüklerin özüne dokunmaması dileğimizdir." ifadelerine yer verdi.

Av . Küçük, sözlerini şöyle sürdürdü:

 "Savaşların, kötülüklerin, düşmanlığın ve yokluklar ile toplumu derinden etkileyen doğal afetlerin geride kalan yıl gibi hep geride kalması umuduyla, 2019 yılının ülkemize ve tüm dünyaya barış, sağlık, hoşgörü ve güzellikler getirmesi dileğiyle avukat, hakim, savcı, noter, meslektaşlarımız ile yargı çalışanlarımızın ve tüm ulusumuzun yeni yılını kutluyoruz."