İlk ziyaretini Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a yapan Baro Başkanı Av. Veli Küçük ve beraberindekiler, ülke ve kent gündemi hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Akay, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, 31 Mart sonrasının ilimize ve ilçe belediyelerimize önemli ivme kazandırmasını diledi ve Seyhan Belediyesi’nin Akif Kemal Akay ile çok daha gelişeceğine inandığını ifade etti.

Baro heyeti daha sonra Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen görüşmede; toplumun her kesimine hizmet üretecek bir belediye başkanı olacağını ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,  “Seçim yarışında kazananın Çukurova olduğunu, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Aldığımız hizmet bayrağını daha ileriye taşıma sevdalısı olacağız. Çukurova’da seçmenin haklı sesi olduğumuzu bir kez daha kanıtlayacak projelerle iş başındayız“ diye konuştu.

“Çukurova’yı Adana’nın sorunlarını bilen ve çözüm üretme dehası bir başkan kazandı” diyerek konuşmasına başlayan Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, “Meslektaşımızın Belediye Başkanı olması bizi fazlasıyla memnun ediyor. Avukatlık mesleğini icra ederken elde ettiği başarılar ortada olan Sayın Çetin’in Çukurova’yı sorunsuz bir ilçe haline getireceğinden hiç kuşkumuz yok. İnanıyoruz ki Çukurova meslektaşımızla daha çağdaş, daha adaletli bir çizgiye ulaşacak” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile ülke ve kent gündemine ilişkin durum değerlendirmesi de yapıldı.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e; ziyaret esnasında; Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Timur Ortatepe, Av. Nevzat Elçi, Av. Mert Kuşdemir, Av. Miyesser Erselan Önenli ve Baro Müdürü Çiğdem Buyruk eşlik ettiler.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, makamında bulunan özel tasarım bir Atatürk portresinin nasıl yapıldığına ilişkin Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e bilgi verdi.