Baro Başkanı Av. Veli Küçük,  makamında ziyaret ettiği meslektaşına yeni sorumluluk alanında başarılı bir çalışma dönemi diledi.  Meslektaşları ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Baro Başkanı Av. Veli Küçük, kentin sorunları, mesleki sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerde; özellikle ekonomik güçsüzlükleri nedeni ile korunmaya muhtaç kişilere Baro tarafından verilen Adli Yardım hizmetinin Baro ve Belediye işbirliği ile geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konusu görüşüldü. Bu kapsamda Baro ve Belediye olarak gerekli çalışmaların yapılabilmesi için somut adımlar atılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Ayrıca, Kamu Avukatlarının özlük haklarının iyileştirilmesine ilişkin talepler iletilerek, yasalaşması konusuna dönük bilgi alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkan Yardımcısı Av. Rukiye Çinkılıç, Seyhan Belediyesi Hukuk Müşaviri Av. Zafer Boz, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Av.Murat Ayhan Benlice, ve Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Hukuk Müşaviri Av. Deniz Taciroğlu Biratar, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e nazik ziyaretlerinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirip, teşekkürlerini sundular.

Görüşmeler esnasında kurumlarda görevli meslektaşlarımız da yer aldılar.