Adliye binası içerisindeki Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende konuşan Baro Başkanı Av. Aziz Erbek,  gelişen teknolojiye uyumlu birer hukukçu olmanın önemine değinerek, “Eski bildiğimiz bütün yöntemlerin tartışıldığı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreç her bireyi olduğu gibi bizim mesleğimizi de  yakından ve önemle ilgilendirmektedir. Artık tek bir büroda avukatlık hizmeti verme,  yargıya hizmet etme, hukukçuluk yapma döneminin son aşamasına gelinmiştir. Daha çok örgütlenme, daha çok birlikte çalışma ve işbirliği yapma dönemine girilmiştir. Yeni bir dünya; yeni bir hukuk düzeni ve aynı şekilde muazzam bir karmaşa içerisindedir. Meslektaşlarım bunun üstesinden gelebilecek, hukuki tahlilleri yapabilecek, hukuku sağlayabilecek bilgi ve birikime sahip olduğuna inanıyorum. Hepsine bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. Biz, Baro olarak, meslektaşlarımızın iyi gününde, kötü gününde yanında olduğumuzu hatırlatıyoruz” dedi.
Staj Koordinatörü Av. Ziya Yalaz ile Staj Komisyonu Başkanı Av. Mengücek Gazi Çıtırık da, genç meslektaşlarımıza, avukatlık etiği ve meslek kurallarının önemine vurgu yaptı.
Avukatlık Stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan genç meslektaşlarımız,  Av.Osman Aydoğan, Av. Nihan Demirci, Av. Mehmet Akın Gürbüz, Av. Burcu Bahar Ecevit, Av. Dilge Şenol, Av.Hasan Alkan, Av. Salih Aydın, Av. Kadir Ozan Çelik, Av. Hasan Erzi ve Av Zekeriya Kabaklı  ruhsatlarını aldılar.
Genç meslektaşlarımızın aileleri ile avukatların yoğun katılımıyla gerçekleşen törende ruhsatlar Baro Başkanı Av.Aziz Erbek tarafından verilirken cübbeleri yanlarında staj yaptıkları meslektaşları tarafından giydirildi..