Akif Kansu Toplantı salonunda gerçekleştirilen zirved,e konusunda uzman kişiler deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

“Başarısızlık da Bir Başarıdır”

Çukurova EMÖT tarafından düzenlenen konferansın açılış konuşmasını yapan Mühendislik Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rızvan Erol, başarının iyi yönleri üzerinde durulmasının yanlışlığından söz ederek başladı. Her başarının birçok başarısızlık sonucu oluştuğunu vurgulayan Prof. Dr. Erol,  başarısızlığın da bir başarı olduğunu söyledi.

Moderatörlüğünü bikafalar.com internet sitesinin kurucusu Bora Öğünç’ün yaptığı ve iki bölümden oluşan panelin birinci bölümünde, Yazar, ÇÜGİAD Yöneticisi, Radyo Seyhan ve Ak Ajans Genel Müdürü Efsun Tekyeten, Evsen Medya Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Evsen, Listelist Kurucusu Ahmet Kırtok ile Yönetim Danışmanı Barış Avcı konuk oldu.

İkinci bölümde ise, Zaytung Kurucusu Hakan Bilginer, Z-Yönetim Danışmanlığı Yönetim Kurlu Başkanı Sadullah Kısacık, Fotoğrafçı Burak Bulut, ÇÜGİAD Başkanı ve  TÜGİK Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Sakarya konuşmacı olarak katıldı. 

 

“Hiçbir Başarı Mükemmel Değildir”

İnteraktif olarak gerçekleşen konferansın son konuşmacısı EMÖD adına söz alan ÇÜ Endüstri Mühendisliği 4. Sınıf öğrencisi Semih Özsoy, her başarının birçok başarısızlık sonucu oluştuğunu belirterek hiçbir başarının mükemmel yollardan geçerek elde edilmediğini söyledi.

“Konuşmacılar Adına Hatıra Ormanında Fidan Dikildi”

Akademisyenler, ÇÜ Öğrenci Konseyi üyeleri ile birçok öğrenci ve sivil toplum kuruluş temsilcisinin katıldığı “Başarısızlık Zirvesi” adlı konferansın sonunda katılımcılara Denizli Acıpayam’da oluşturulan hatıra ormanında Tema Vakfı tarafından 5 fidan dikildiğini gösteren teşekkür ve katılım belgesi takdim edildi.