Törene Katılan Av.İhsan Bermekoğlu Hukukçular Derneği Adana İl Temsilciliği Belgesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

İstanbul Harbiye Uluslararası Kongre Merkezinde gerçekleştirilen törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Hukukçular Derneği Genel Başkanı Av.Cavit Tatlı, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve çok sayıda davetli ve hukukçular katıldı.

Tören de bir Konuşma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; Vicdan sahibi, yürekli, cesaretli hukukçulara büyük görevler düştüğünü belirterek “Milli İradeye ve Hukukun üstünlüğüne vurgu “yaptı.

Hukukçular Derneği Adana İl Temsilciliği belgesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan Av.İhsan Bermekoğlu yaptığı açıklamada;

“Dünya Lideri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden bu anlamlı ve önemli belgeyi almak bizlere büyük bir onur verdiği gibi büyük bir sorumluluk yüklemiştir. Milli İradeye, hukukun üstünlüğüne her zaman sahip çıkacağız. Vicdanımız ve cesaretimiz ile Türkiye’nin demokratikleşmesi yolunda üzerimize düşün görevi yerine getireceğiz.”dedi

Toplantı sonunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dernek yöneticileri ile bir araya gelerek; Hukukçuların sorunları ve ülke gündemine dair değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.