12-13 Ağustos tarihlerinde Karaisalı’ya bağlı Kızıldağ Yaylası’nda bu yıl 532’ncisi düzenlenen karakucak güreşleri ve şenliklerine Adana ve çevre illerden yaklaşık 20 bin vatandaş katıldı.

Başkan Aslan, yazı işleri birimi, kırsal hizmetler birimi, insan kaynakları ve eğitim birimi, çevre koruma ve kontrol birimi, emlak ve istimlak birimi, muhasebe birimi, basın yayın ve halkla ilişkiler biriminde görev yapan personel ve müdürlerine Kızıldağ Karakucak Güreşleri ve şenliklerinde çalışmalarında üstün başarı gösteren personellere teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Yoğun çaba göstererek, şenliklerin kusursuz geçmesi adına ellerinden geleni yapan personellerine teşekkür eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Bu yıl 532’ncisi düzenlenen Kızıldağ Karakucak Güreşleri ve şenliklerinde üstün çalışma gayretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Karaisalı’da bir çalışma ve başarı var ise bunu asıl sağlayan sizlersiniz. İnsanlar her işte birlikte bir şey yapma arzusu içerisinde olurlarsa orada bereket olur. Bereketi sağladığımız her dönemde de çok başarılı oluruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda Karaisalı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.