Bölge muhtarlarının sorunlarını ve isteklerini dinleyen Başkan Çelikcan ''Muhtarlarımız vatandaşlarımızın yerelde ilk devlet kapısıdır. Onların istekleri ve talepleri bizim için önemlidir. Muhtarlarımız vatandaşlarımızla aramızda köprü görevi görmektedir. Muhtarlarımızla görüşmelerimizi sürekli devam ettiriyoruz.'' dedi.
 
SÖZ VERDİK YAPTIK
Yüreğir Belediye Başkan adaylığı döneminde Yüreğir halkına verdiği bütün sözleri yerine getirdiğini belirten Başkan Çelikcan ''Görev yaptığım süre içerisinde söz verdiğim bütün projelerimi tek tek hayata geçirdim. Yüreğirli vatandaşların faydalanacağı 10'larca kalıcı eser kazandırdık. Yüreğir'in kalkınması ve gelişmesi için merkezi hükümetimizin de desteği ile  kamu kurumları ve şirketlerle görüşerek bir çok önemli yatırımın ilçemize yapılmasını sağladık. Yüreğir Adana'nın en hızlı ve düzenli gelişen ilçesi oldu. Adana'da ilk yerinde kentsel dönüşümü biz başardık. Atakent Mahallesi'nde 644 adet sosyal konut inşaatımız hızla devam ediyor. Uyguladığımız sosyal ve kültürel projelerle Yüreğir sosyal belediyecilik ile tanıştı. Bir çok kurum ve kuruluş projelerimizi ödüle layık gördüler. İnsana dokunan projeler yürütüyoruz.'' diyerek sosyal ve kültürel belediyeciliğe önem verdiklerini belirtti.

 
YOL SORUNUNU ÇÖZDÜK
Yüreğir'e 20 yılda yapılandan daha fazla yol yaptıklarını ve yeni yol açtıklarını belirten Başkan Çelikcan ''Göreve geldiğimizde muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla görüşmelerimizde öncelikli ihtiyaçlarının yol olduğunu söylediler. Biz de bu yöne çalışmalarımızı yaparak Yüreğir'in bütün mahallelerinde karayolları standardında yol yaptık.  Ben göreve gelmeden önce Yüreğir'in alanı 9 bin hektar iken göreve geldiğim gün sorumluluk alanımız 100 bin hektara çıktı. Gelirlerimiz ise kısıtlı olmasına rağmen Yüreğir'de girilmedik mahalle ve sokak bırakmadık. Çalışmalarımızı belli bir program çerçevesinde devam ettiriyoruz.'' şeklinde konuştu.


 
MUHTARLAR BAŞKAN ÇELİKCAN'A TEŞEKKÜR ETTİLER
Mahalle Muhtarları yaptıkları açıklamada sorunların zamanında çözülmesi ve özellikle yol sorunun halledilmesi nedeniyle rahat ettiklerini belirttiler. Yapılan hizmetlerin vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırdığını belirterek Başkan Çelikcan'a teşekkür ettiler.