Muhtarların sorunlarını daha iyi dinlemek ve karşılıklı görüşmeleri daha sağlıklı sürdürmek amacıyla muhtarlarla bir araya geldiklerini belirten Başkan Çelikcan ''Muhtarlarımız bizlerle vatandaşlarımız arasında köprü oluyorlar. Onların istek ve talepleri vatandaşımızın istek ve talepleridir. 1 grup muhtar arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bundan sonra da haftanın 2 gününün belli saatlerini muhtarlarımıza ayırarak görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Toplantılarımız çok verimli geçiyor.'' şeklinde konuştu.

Yapılan hizmetlerde hiç bir ayrım yapmadan herkese eşit hizmet götürdüklerini belirten Başkan Çelikcan ''Gücümüzü ve paramızı en doğru şekilde kullanarak halkımıza hizmet götürüyoruz. Adana'da en ucuz asfaltı biz yapıyoruz. Yaptığımız işler tüm kamuoyuna açıktır. Bu yüzden bütün ihalelerimize çok sayıda müteahhit katılıyor. Çünkü planlamamızı düzgün yaparak hem işimizi iyi yapıyoruz, hem de esnafımızı mağdur etmiyoruz. İşlerimiz de aksamadan sürüyor.'' dedi.

HEM HİZMET YAPTIK HEM BORÇ ÖDEDİK

Göreve geldiği günden bu yana 120 milyon lira yol harcaması ve 130 milyon lira borç ödemesi gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çelikcan ''Yüreğir Belediyesi şu anda büyük bir borç sarmalından kurtarılmış durumda. Popilist davranıp borçları ödemeseydik şu anda iş yapamaz duruma gelmiş olurduk.  Çok şükür buğün güçlü bir mali yapımız var. Bugüne kadar bütün iş makinelerini yeniledik. 115 iş makinesi aldık. Araç filomuzun yüzde 95'ni yeniledik. 11 kültür evi, kültür merkezi, taziye evleri, kentsel dönüşüm çalışmaları, spor sahaları sosyal ve kültürel çalışmalarla Yüreğir'i tanıştırdık. Yüreğir'e gelmesine vesile olduğumuz özel ve kamu yatırımlarıyla Yüreğir herkesin ilgi odağı olmuş durumda. Yüreğir hızla gelişiyor.'' şeklinde konuştu.

Muhtarlar toplantısında daire müdürleri de hazır bulundu. Bu haftaki toplantıya Seyhan,  Haydaroğlu, Akdeniz, Güneşli, Anadolu, Yamaçlı, Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarları katıldı. Toplantının çok verimli geçtiğini belirten mahalle muhtarları mahalleleri ile ilgili sorunları rahat ve detaylı şekilde paylaşma imkânı bulundukları için Başkan Çelikcan'a teşekkür ettiler.