Her yıl düzenlenen kamp programında bu yılda kültürevlerinde eğitim gören 800 8.sınıf öğrencisi ve üniversite hazırlık kursu gören öğrenciler eğitsel,sosyal ve sportif etkinliklerle yoğunlaştırılmış kampta stres atacaklar.
 
Karboğazı gezisiyle başlayan kamp proğramı çerçevesinde 5 adet deneme sınavı, konu tekrarı, test çözümleri, rehberlik çalışmaları ve kişisel gelişim seminerleri verileceğini belirten Başkan Çelikcan ''Kamp süresince çocuklarımızın hem stres atmaları sağlanıyor, hem de çocuklarımız gezi, sinema etkinlikleriyle sosyal ve kültürel etkinliklerle kaynaşacaklardır.'' dedi.
 
Yüreğir'de hizmete açılan kültürevlerinden yılda 30 bin insanın faydalandığını, kurslara gelen bütün öğrencilerin eğitim setlerini de ücretsiz verdiklerini belirten Başkan Çelikcan ''Farklı mahallede oturan vatandaşlarımızı ve öğrencilerimizi kardeşlik ortamı içerisinde birbirleriyle kaynaştırıyoruz. Kültürel ve sportif faaliyetlerle öğrencilerimizin 1. dönem sonu yorgunluklarını atarak 2. döneme başlamalarını sağlayacağız. Kamp programımızı Karboğazı gezisiyle başlattık. Programımızı sinema etkinlikleri, futbol, voleybol, basketbol gibi sportif faaliyetler devam edecektir.
 
Bunun yanı sıra çocuklarımızın derslerden uzaklaşmamaları için deneyimli öğretmenlerimiz nezaretinde  deneme sınavları, konu tekrarı, rehberlik faaliyetleri ve eğitsel seminerlerle çocuklarımıza eğitim yönüyle de destek sağlanacaktır. Böylece çocuklarımızın yapılacak olan sınavlarda başarılı olmalarını sağlamak istiyoruz.'' dedi.