Bunun yanı sıra hasta, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşları da ziyaret eden Başkan Çelikcan ihtiyaçlarını tespit edip sorunlarına yardımcı oluyor. Beraberinde AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar gezilerini sürdüren Başkan Çelikcan amaçlarının onlara moral vermek dertlerini paylaşmak olduğunu belirtti. Bunun yanı sıra o mahallenin sorunlarını da yerinde görme imkânına kavuştuklarını söyledi.
Gezilerinde belediye hizmetlerini de halka anlatan Başkan Çelikcan son 4 yılda 20 yıldan bu yana yapılamayan hizmetleri gerçekleştirdiklerini belirtti. Özellikle yol çalışmalarında büyük mesafe aldıklarını belirten Başkan Çelikcan ‘Vatandaşlarımızın en büyük talebi yol oldu. Biz de bu talebi dikkate alarak çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Göreve geldiğimizden bu yana Yüreğir de 20 yıldan bu yana yapılan yol çalışmasından daha çalışma yaptık.  Çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.
 

Bunun yanı sıra büyük önem verdiğimiz Kültür Evlerimizi Yüreğirli vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şu anda 7 adet Kültür Evimizi hizmete açtık. Bunu 10 adete çıkaracağız. Buralardan her yaşta insan faydalanıyor. Ağırlıklı olarak eğitime ve mesleki kurslara yönelik çalışmalar devam ediyor. Buralardan binlerce insanımız faydalanıyor.

Adana’nın en büyük Kültür Merkezini Yüreğir’e yapıyoruz. Burada bir çok seminer ve toplantılar yapılacaktır. Bunları yaparken asıl amacımız insanı eğitmektir. Yapısal değişimi her zaman yapabilirsiniz. Ama zihinsel dönüşümü ise yapmak hepsinden önemlidir. Bu Kültür Evlerimiz de insanlarımızın eğitilmesini bilinçlenmesini sağlayacağız.’ şeklinde konuştu.

Yüreğir AK Parti İlçe Başkanı Bahadır Balcılar Hükümetin icraatlarını vatandaşlara birebir anlatmaya çalıştıklarını belirterek ‘Hükümetimiz döneminde engelli ve bakıma muhtaç insanların durumlarının düzeltilmesi yönünde çok büyük aşama kaydedilmiştir. Kısacası insana değer verilmiştir. Zaten ekonomik ve siyasi gelişmeleri anlatmaya bile gerek duymuyoruz. Bu konuda da ülkemiz on yılda çağ atlamıştır. Bizim amacımız bütün insanlarımızın devletimizin imkânlarından faydalanmasını sağlamaktır.’ dedi.

 

Yüreğirli vatandaşlar bu gezilerden memnuniyet duyduklarını belirterek ‘Bütün istek ve şikâyetlerimizi anında aktarabiliyoruz. Yaptığı hizmetler için de Başkanımız Mahmut Çelikcan’a teşekkür ediyoruz.’ dediler.