Eğitimin önemine dikkat çeken Başkan Çetin, “Çocuklarımızın eğitim öğretim ihtiyacı için sizin gibi Cumhuriyetçi ve Atatürkçü eğitim kurumlarına ihtiyaç var. Belediyemiz personeline böyle bir fırsatı tanıdığınız için teşekkür ederim” dedi

Ortaokul, anadolu lisesi ve fen lisesi olarak hizmet veren İlk Hamle Koleji Kurucularından Ali Sevince, eğitim öğretim alanındaki yeniliklerle, modern ve çağdaş seviyede eğitim verdiklerini belirterek, “Çukurova Belediye Başkanı olarak her zaman çalışanlarınızın yanında olduğunuzu takip ediyoruz. Biz de İlk Hamle Koleji olarak, belediyeniz personelinin kolejimize kayıt imkanlarından indirimli olarak yararlanmalı noktasında adım attık. Aramızda imzaladığımız protokolün okulumuza ve belediye personeline hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Belediye çalışanlarının ve emekçilerin en iyi imkanlarla en rahat şekilde yaşaması için tüm gayreti gösterdiklerini belirten Başkan Soner Çetin, “Çalışanlarımızın çocuklarının eğitimleri de bizim sorumluluğumuzdur. Çalışan anneler için yaptığımız kreşlerden yararlanan personelimiz için ortaokul ve lisede okuyan çocukları içinde sizinle yüzde 40 indirim sağladığımız bir protokol imzaladık. Bu protokolle, çocuklarımıza en iyi eğitimin verileceği bir kurumla buluşturmuş oluyoruz. İmzaladığımız protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Okul Kurucularından  Ali Sevince arasında, belediye çalışanlarının çocuklarının eğitimi için yüzde 40’lık indirim öngören protokol imzalanarak görüşme son buldu.