Her gün bir mahalleye çatkapı ziyarette bulunan ve belediyenin hizmetlerini denetleyen Başkan Soner Çetin, “Halkımızın istediği hizmetleri en iyi biçimde yerine getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, koordineli çalışmalarıyla, belediyemizin hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösteriyor” dedi. Huzurevleri mahallesi sakinlerine yapılan yollarla ilgili fikirlerini soran Başkan Çetin, “Çok memnunuz, Teşekkür ederiz” cevabını alınca, “Sizler, hizmetlerin en iyisine layıksınız. Belediyemiz imkanlarıyla en kaliteli hizmeti halkımıza götürme çabası içerisindeyiz” diye konuştu.

 “PARKLARIMIZ DAHA DA GÜZELLEŞECEK”
Yol çalışmalarını denetledikten sonra, muhtarlar ve mahalle sakinleriyle Akın Özdemir Parkı’na geçen Başkan Çetin, Adana’da bir ilk olan ‘Su Oyun Parkı’nın, buraya da yapılacağını anlatarak, belediye ekiplerinden su oyun parkının yapımı ile ilgili bilgiler aldı. Parkın, sorunlarını da inceleyen Başkan Çetin, eksiklerin bir an önce giderilmesi için ekiplerine talimat verdi. Çetin, “Çukurova’da, tarihinin en fazla parkını sıfırdan yaptık. Mevcut yıpranmış parklarını da yeniden onararak halkımızın hizmetine sunduk” dedi.

EMEKLİLERLE SOHBET ETTİ
Emekli Dinlenme Evi’ni de ziyaret eden Başkan Çetin, emekli dinlenme evinin yoğun şekilde kullandığını öğrenince, dinlenme evindeki masa sandalyenin artırılması talimatını verdi. Emeklilerin memnuniyetini gören Başkan Çetin, halkın sorunlarını da dinleyerek, anında ilgili birimlere telefonla talimat vererek, halkın sorunlarının derhal çözülmesi talimatını verdi. Yoldan geçen bir aile de Başkan Çetin’i görünce aracıyla durarak, ibadethanelere verdiği önem nedeniyle teşekkür etmek istediğini söyledi. Vatandaşlar, ibadethanelerin özellikle temizliği ile ilgili verilen hizmetten çok memnun olduklarını söyledi.