Kendini bugüne getiren öğretmenlerini asla unutmadığını ifade eden Başkan Çetin’in ziyaretinde duygusal anlar yaşandı. Çetin, öğretmenlerinin elini öperek emekleri için bir kez daha teşekkür etti.
ÇETİN’DEN ANLAMLI ZİYARET
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlkokul Öğretmeni Serpil Kükrer ile Adana Anadolu Lisesi’nin efsanevi müdürü Mustafa Sofu’yu evinde ziyaret ederek öğretmenlerini unutmadığını gösterdi. Duygusal anların yaşandığı anlamlı ziyarette, okul zamanında yaşanan hatıralar konuşuldu, eski günler yad edildi. Başkan Çetin, ‘24 Kasım’da, bu güzel günde kendilerine minnet duygumuzu tekrar dile getirmek için iki değerli öğretmenimin elini öpmeye geldim. Bizleri yetiştiren bu zor ve kutsal mesleğin emekçilerini bir kez daha bugün vesilesiyle sonsuz saygıyla anıyorum” dedi.

ÖĞRENCİSİ ÇETİN’E TAM NOT
Öğrencisinin ziyaretinden dolayı duyduğu heyecanı dile getiren Emekli Öğretmen Serpil Kükrer, “Soner Çetin’in başarılarıyla gurur duyuyorum. Yaptığı yeniliklerle vatandaşların gönlünde taht kurdu. Ben çok şanslı bir öğretmenim. Her girdiğim ortamda, ‘Soner Çetin benim öğrencim’ diye gururla söylüyorum. Bu benim için şeref ve onur. Özellikle halkla iç içe olması ve Halk Günleri yapması toplumda büyük takdir görüyor. Halk onu çok seviyor, çok tutuyor. Başarıları, hizmetleri halkının dilinde. İleride ülke yönetiminde de söz sahibi olacağı günleri göreceğiz” dedi. Adana Anadolu Lisesi’nin efsanevi müdürü Mustafa Sofu ise, “Soner Çetin’in başarılı olacağı o dönemlerden belliydi. Kendisiyle gurur duyuyorum” diye konuştu.