Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 2016 yılı için bir kutlama mesajı yayımladı. Her yeni yılın, hayata dair umutların yeşerdiği, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortam oluşturduğunu kaydeden Başkan Çetin, yeni yılın, başta Adanalılara, ülkeye ve tüm insanlığa, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini, başarının sürekli olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını, mevcut birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesine vesile olmasını istiyorum. Evet, çok sorunumuz var ama yine de enseyi karartmayalım” dedi. Çetin’in mesajı şöyle:

ÖNCE HOŞGÖRÜLÜ OLMAMIZ ŞART

Üzücü olayları, anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla giriyoruz. Önümüzdeki yıl bize yeni umutlar vaat ediyor. Hiç şüphesiz, geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. Bizlerin, aynı ilçede yaşayan insanlar olarak, en önemli sorumluluğumuzun ‘birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak’ olduğunu düşünüyorum. Başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır.

ÇUKUROVA’MIZ HİZMETE DOYACAK

Çukurova Belediyesi 2015 yılında halkımızın daha iyi yaşam koşullarına ulaşması için hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya çalıştı. Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek hemşehrilerimize en iyi icraatları gerçekleştirerek Çukurova’mızı hizmete doyuracağız, yeni projeler kazandıracağız. Planlama ve çalışmalarımızın devam edeceği 2016 yılında inanıyoruz ki Çukurova’mız daha da güzelleşecek, değişecek ve yenilenecektir. Sevginin, kardeşliğin ve barışın daha da çoğaldığı bir yıl olması dileklerimle tüm hemşehrilerimize en içten sevgi ve saygılarımı sunarken herkesin yeni yılını içtenlikle kutluyorum.”